top of page

De oplossing tegen schimmelnagels: Fox III laser

Tobt u al tijden met een problematische schimmelnagel maar weet u niet meer wat te doen?

U heeft misschien al diverse pogingen ondernomen om de schimmelnagel te behandelen

maar tot uw spijt heeft niets effect gehad. Langdurige behandelingen, zalfjes van de huisarts,

maandenlang pillen slikken maar helaas, het hielp niets.

Wat is een schimmelnagel nu precies?

Een schimmelnagel, is een infectie die ontstaat doordat men in contact is gekomen met een schimmel uit de groep van de dermatophyten. Deze schimmelsoorten dringen het nagelbed binnen en veroorzaken soms nare infecties. Er zijn vaak grote concentraties van deze schimmelsoorten te vinden in zwembaden, kleedkamers, sportclubs, doucheruimtes en sauna’s. U kunt uzelf wapenen door slippers aan te trekken. Dit kan een hoop leed voorkomen.

Oudere mensen zijn vaak vatbaarder voor schimmels als dat jong volwassenen dat zijn. Dit heeft waarschijnlijk te maken met een verlaagde weerstand. Een groot deel van de mensen heeft voldoende weerstand echter twee tot veertien procent van alle volwassenen krijgt een keer te maken met een schimmelinfectie.


Hoe werkt de Fox III schimmelnagellaser?

Tijdens de behandeling wordt de laserstraal langzaam over het nagelbed bewogen. De laser genereert warmte onder de nagel midden in de schimmelkolonie. Door de warmte wordt de schimmelkolonie vernietigd.


Heeft u het bovenstaande al geprobeerd maar geen effect bereikt?

Belt u dan eens voor advies of maak een afspraak voor een vrijblijvend intake gesprek.


Sinds kort is het ook mogelijk om diverse soorten wratten te behandelen door middel van LASERTHERAPIE

Vrijwel iedereen weet wat wratten zijn. Deze ruw aanvoelende knobbeltjes komen vooral voor op de handen en onder de voetzool, maar ook elders op het lichaam bij zowel kinderen als volwassenen. Ook steelwratjes, ouderdomswratten, -vlekken en fibromen zijn veel voorkomende huid ontsieringen. Ondanks dat het veelal om onschuldige verschijnselen gaat, kunnen ze zeer hinderlijk en ontsierend zijn.


Ook met de CryoPen is het mogelijk wratten tot op de millimeter nauwkeurig te behandelen. Vrijwel pijnloos, geen beschadiging van gezonde huid, dus geen nazorg. De penetratie van de vrieskracht is ca. 1 millimeter per 5 seconde.


Heeft u het bovenstaande al geprobeerd maar geen effect bereikt?

Belt u dan eens voor advies of maak een afspraak voor een vrijblijvend intake gesprek.


bottom of page