top of page

Een volledige voetbehandeling bestaat uit;

 • desinfecteren van de voeten
 • nagels knippen, verzorgen nagel omgeving
 • overtollig eelt verwijderen
 • likdoorns verwijderen
 • kloven en eeltranden behandelen
 • drukplekken eventueel drukvrijleggen
 • lichte voetmassage met een voedende crème

Soak Off Gel Polish

Doordat de gel elastisch is, brokkelt deze niet snel af. De gel kan naturel worden aangebracht, als frenche pedicure, of in een leuk kleurtje. Soak off gel polish teennagels zijn dus geen kunstnagels, maar wordt op uw eigen teennagels aangebracht. De gel ziet eruit als lak, maar blijft veel langer zitten dan een traditionele lak.

Voordelen van deze Soak Off Gel Polish;

 • sterker dan een gewone nagellak
 • de lak blijft onder normale omstandigheden 5-7 weken goed zitten
 • geen verkleuring van uw eigen teennagels
 • heeft de flexibiliteit van uw eigen teennagels

Probeer het een keer en laat u verrassen!


Anti stress voet- onderbeen massage

Massage is de beste stressbestrijder zonder medicijnen.

Onderzoek wijst uit dat 75% van al onze klachten veroorzaakt worden door overbelasting en stress. Een ontspanningsmassage werkt, zowel lichamelijk als geestelijk, preventief voor het behoud van een goede gezondheid.

Wat doet een ontspanningsmassage met je?

De naam zegt het eigenlijk al. Alles is erop gericht om je tot ontspanning te brengen. Een volledige ontspanningsmassage ontspant de spieren, maakt spieren, pezen en gewrichten soepeler, verbetert de bloedsomloop van de spieren en de huid, stimuleert de afvoer van het lymfevocht waardoor ook afvalstoffen en giftige stoffen het lichaam sneller verlaten.

Door de ontspanning van het lichaam kunnen ook allerlei gevolgen van stress (spanningshoofdpijn, chronische vermoeidheid, stijve nek of rug, slaapproblemen etc.) worden verzacht. Ook zul je merken dat je met een ontspannen lichaam geestelijk makkelijker tot rust komt.

Deze voetmassage is gebaseerd op de oude Chinese massage principes. D.m.v. stimulering van de reflexpunten in combinatie met de meridianen in het onderbeen, wordt het lichaam op alle niveaus gestimuleerd en in balans gebracht. 

De  behandeling wordt uitgevoerd met Permsal Magnesium producten. Uit onderzoek is gebleken dat magnesium naast zuurstof en water zich op de derde plek bevindt voor de levensbehoefte van de mens. Dit komt doordat dit mineraal meer dan 350 lichaamsprocessen aanstuurt. Magnesium vervult een grote rol in de energievoorziening van de cellen. Het mineraal zorgt voor de elektrische geleiding in ons zenuwstelsel en zorgt voor soepele spieren. Daarnaast zorgt het in samenwerking met calcium voor een goede botopbouw (groeit en ontwikkeling). Ook reguleert het ons hartritme en bloeddruk. Tot slot zorgt magnesium voor o.a. voor ontspanning, niet alleen van de spieren en bloedvaten. Het geeft rust in het zenuwstelsel maar ook van de hersenen, het verbetert de nachtrust en verzacht de huid. 


Permsal producten worden in de praktijk verkocht!

bottom of page